Què és la PsicoNeuroInmunología Clínica?

PNI és un enfocament des del qual la salut no pot entendre’s sense una bona harmonia emocional i física. El nostre sistema nerviós, digestiu, immune, endocrí i conjuntiu és un TOT, per això, a través del coneixement de la fisiologia humana i com interactua amb les nostres emocions, alimentació i estil de vida, podem prevenir i abordar diferents malestars i patologies.

Preguntem-nos què succeeix, on està l’origen, per a poder millorar la nostra qualitat de vida des de les causes. Això implicarà prendre decisions, decisions importants i valentes per a canviar la teva vida. Implicarà fer front a les limitacions, tabús, creences i ancores emocionals que van subjectes a les nostres accions i estan mantenint el problema. A vegades serà una presa de consciència, a vegades un bonic descobriment, a vegades l’inici d’un procés de gran creixement personal.

Un exemple de com gràcies a la PNI pots millorar la teva vida: Un quadre al·lèrgic, malestar intestinal, etiquetes de patologies com “sóc còlon irritable”, desajustaments menstruals, múltiples lesions, comences a estar fatigueu@ del circuit mèdic, pressió en les teves creences relacionades amb l’esport, estudis, treball o família, estrès per un ritme de vida relacionat amb la hiperexigència personal, falta de descans i mala qualitat del somni, ansietat i antigues ferides emocionals obertes. Un intens treball emocional, un canvi d’actitud i la tranquil·litat aportada pels professionals PNI que t’explicaran els circuits i funcionament del teu cos, començant a millorar la seva funcionalitat a través de canvis en hàbits de vida, exercici físic, alimentació i suplementació, seran l’inici de la millora de molts símptomes i el poder desfer-te d’etiquetes que res estan solucionant, però sí que perpetuant.

A vegades creiem que el que ens succeeix és “normal” perquè hem conviscut amb això “tota la vida”, però no, no ho és. No és normal cursar contínuament tendinitis o trencaments musculars per l’esport que fem, ni estar contínuament fatigad@s.

No és normal que les nostres regles siguin molt doloroses i abundants, ni tenir ovaris poliquístics. No és normal que ens dolgui el cap constantment. No és normal estar restret ni anar contínuament malament al bany. No és normal tenir refluxos després dels menjars, ni el ventre molt inflat ni molts gasos. No és normal que la nostra pell sigui atòpica, contínuament tinguem rojors o taques o ens piqui. No és normal que tinguem un caràcter irritable quan passen dues o tres hores sense menjar, ni que les nostres emocions siguin una muntanya russa. No és normal…

Pot ser que et sentis identifiqueu@ amb una mica del que conte i t’estiguis preguntant si estàs tan saludable com creies i si t’agradaria millorar alguna cosa.

L’equip de Psicosedna t’ofereix un tractament holístic i integral, serveis amb els quals podràs treballar a tots els nivells. Xarxa de psicòlegs, fisioteràpia i osteopatia i clínica del dolor. La nostra psicòloga experta en PNI t’acompanyarà amb responsabilitat i afecte el procés emocional que necessitis fer, a més de guiar-te quan sigui necessari en l’exercici físic i nutrició. Des de canviar hàbits i amb això canvi de creences, treballar emocions enquistades, descobrir-te i expressar-te, prendre decisions, aprendre a gestionar el teu ànim, a relaxar-te i modificar l’actitud.

Quan vols començar?

Raquel de l’Àguila Brau

Psicòloga i Coach

Leave a Comment