Presentació del servei de Dietètica

Sóc la Carla Cantero,

Tècnica Superior en Dietètica amb un enfoc holístic & integratiu (títol homologat), Coach en salut i benestar, Entrenadora Personal…Apassionada de la meva feina.

El meu objectiu és trobar l’equilibri físic i mental de la persona i acompanyar-li en tot el procés de canvi, aportant les millors eines per arribar al objectiu desitjat, amb un tracte totalment exclusiu personalitzat i assessorament continu.

M’he especialitzat en Nutrició Integrativa per a millorar i prevenir certes patologies i reforçar el sistema immune, Nutrició i suplementació Esportiva, Nutrició en la dona i elaboració de menús equilibrats, Assessora en nutrició Ayurveda i Fitoteràpia aportant grans beneficis en la salut gracies als aliments i els principis actius de plantes amb propietats terapèutiques, en definitiva a buscar l’equilibri que necessita el teu cos i ment per a aconseguir aquest canvi saludable desitjat.

Titulada en Health Coaching, proporciono les habilitats necessàries amb el Coaching i el Mindful Eating per a aconseguir en el pacient un canvi a nivell cognitiu, una major gestió de les emocions que poden impedir seguir una dieta, l’entrenament o un tractament mèdic, una major confiança, autoestima i una motivació total per a continuar el tractament fins al final.

Cada persona ha de participar en el seu propi canvi i evolució. Crec en l’esforç i la duperació personal guiada per un bon assessorament i acompanyament.

Promoc el consum d’aliments naturals, saludables, l’exercici diari i la calma mental amb tècniques com Mindfulness, Yoga i Meditació.

Leave a Comment